Test: Philips Satinelle Prestige BRE652 - Tar tillbehören på allvar

Produkt: Epilator Prisklass: Premium Antal inställningar: 2 Antal pincetter: 32 Kortaste längd: 0.5 mm Antal tillbehör: 9 Batteritid: 40 min Laddtid: 90 min Våtanvändning: Ja Belysning: Ja

Om du letar efter en riktigt snygg epilator så har du kommit rätt. Philips BRE652 är riktigt stiligt designad med ett vitt, ergonomiskt format handtag och kopparfärgade detaljer på huvudet. Handtaget är väldigt avskalat, med bara en av/på-knapp, indikatorer för hastighet och batteri samt en Philipslogotyp.

Att epilatorer i den här prisklassen kommer med rad tillbehör är inget ovanligt, men Philips har tagit i lite extra den här gången. Det följer med inte mindre än nio tillbehör till den här epilatorn, bland annat ett massagehuvud, en exfolieringsborste, ett trimmerhuvud, en kåpa för ansiktet och en hudsträckare.

Epileringshuvudet har plattor gjorda av keramik, snarare än metall, och har en grov yta för att få bättre grepp om hårstråna. Huvudet har för övrigt 32 pincetter. Som man kan vänta sig av en epilator i den här prisklassen fungerar den både för våt- och torranvändning, och den är utrustad med inbyggd belysning.

Kunderna gillar designen

Kundnöjdheten på den här produkten är generellt sett hög. Den får beröm bland annat för att den är lätt att använda och att den är snyggt designad. Rent allmänt tycker köparna också att den inte är särskilt smärtsam att ta bort hår med.

De som inte är helt nöjda upplever bland annat att den är högljudd, och den får också minus i kanten för priset. Det är heller inte alla som upplever att epilatorn klarar av att ta bort de minsta stråna.

  • Snygg design
  • Flera tillbehör
  • Våt- och torranvändning
  • Vissa kunder upplever att den inte tar alla hårstrån
92

Källor

Expert Reviews - februari 2019
Experttest av sex epilatorer

Bol
Kundrecensioner av Philips BRE652