0 100 81 1

Test: Philips Series 5000 NT5175 - Ett kompetent multiverktyg

Prisklass: Budget Batteritid: Använder engångsbatterier Laddtid: Ej applicerbar Klipplängd: Upp till 22 mm Våt/torranvändning: Nej Display: Nej Förvaringväska ingår: Ja

Philips Series 5000 NT5175 är inte enbart en skäggtrimmer, utan den kan närmast beskrivas som en multitrimmer för olika typer av hår. Den har flera medföljande tillbehör som gör att den kan utföra en rad olika uppgifter. Den har dels ett “vanligt” trimmerhuvud som dels kan användas för precisionstrimning, men även för att korta ner skägget med hjälp av medföljande kammar. Du får också med ett speciellt trimmerhuvud för näsa och öron, och denna får du även två stycken ögonbrynskammar.

Det följer med en förvaringspåse till trimmern och alla tillbehör, så du ska inte behöva oroa dig för att tappa bort något. Den drivs inte av uppladdningsbart batteri, utan du får använda engångsbatterier. Detta kan dock ses som en fördel då du inte behöver ta med någon laddare om du ska ut och resa.

Testvinnande trimmer

Den här trimmern får utmärkelsen “Bästa vertikaltrimmer” i ett test av trimmers hos PriceRunner. Testaren beskriver modellen som prisvärd och menar att den gör ett bra jobb. Testaren ger också plus i kanten för greppet.

I testet lyfts väldigt få minuspunkter fram, dock menar testaren att utformningen kanske inte är optimal för att trimma näshår och hen anser att det finns vissa konkurrenade modeller som är bättre i det avseendet.

  • Flera tillbehör
  • Bra resultat
  • Skönt grepp
  • Testare upplever att trimmern inte är optimalt utformad för att trimma näshår
81