Test: Philips Series 9000 BT9297 - Bästa premiumskäggtrimmer

Laser ger raka linjer

Prisklass: Premium Batteritid: 80 min Laddtid: 1 timme Klipplängd: Upp till 7 mm Våt/torranvändning: Ja Display: Ja Förvaringväska ingår: Ja

För högsta möjliga precision ger den här trimmern dig möjlighet att använda laserstyrning för att kunna trimma raka linjer. Det fungerar så att trimmern projicerar en linje på huden som du kan följa. Om det vanliga bladet skulle vara för brett så följer det med ett smalare precisionsblad.

För effektivare trimning har den dubbelslipade blad i rostfritt stål. 100% vattentäthet underlättar rengöringen och batteriet räcker i 80 minuter, full laddning uppnås på bara en timme. Trimmern har en LED-display som visar klipplängd och indikatorer för batterinivå.

Bra byggkvalitet

M3 ger den här trimmern 8 av 10 i betyg och stämpeln "M3 Rekommenderar". Testaren tycker att den känns gedigen i byggkvalitén och att LED-displayen ger en lyxkänsla. Han ger också plus för vattentåligheten. Trimningen beskrivs som snabb och effektiv.

Han är dock är tveksam till nyttan med laserverktyget och tycker att det känns mer som en gimmick. Han tillstår dock att det är en cool funktion. I övrigt saknar han en uppsamlingsbehållare för håret och ett stativ eller laddstation.

Den här trimmern blir vår testvinnare för den här prisklassen.

  • Bra byggkvalitet
  • Vattentät
  • Effektiv trimning
  • Saknar uppsamlingsbehållare
98