0 100 96 1

Test: Poly BackBeat Pro 2 - Bästa brusreducerande hörlurar

Flera ljudkällor på samma gång

Produkt: Hörlurar Kategori: Brusreducerande Känslighet: 93 dB/mW Frekvensomgång min/max: 20/20 000 Hz Trådlös räckvidd: 100 meter Mikrofon: Ja Pause/play: Ja Volymkontroll: Ja Batteritid: 24 timmar Laddningstid: 3 timmar

BackBeat Pro 2 kan ansluta med bluetooth till två enheter samtidigt, och räckvidden är fantastiska 100 meter. Batteriet räcker i 24 timmar och laddas fullt på tre timmar. Hörlurarna kan med röstuppdateringar ge dig status på anslutning, batterinivå med mera.

Om du skulle vilja pausa brusreduceringen går det att aktivera ett så kallat öppet lyssningsläge. Om du behöver ta av dig hörlurarna så behöver du inte pausa musiken, BackBeat Pro 2 har sensorer som känner av när du tar av dem och kan även starta musiken automatiskt när du tar på dem igen.

Höga testbetyg

Betyget på Poly BackBeat Pro 2 från Techradar är hela 4,5 av 5. De ger väldigt mycket beröm till batteritiden, som de beskriver som fantastisk. De tycker också att ljudet är mycket bra, liksom funktionen att kunna ansluta fler enheter på samma gång.

Men även om Techradar tycker att BackBeat Pro 2 är snygg designade tillstår de att vissa av de estetiska detaljerna kanske inte tilltalar alla. De tycker som sagt att ljudet är bra, men de upplever också att basen stundtals kan vara lite överväldigande.

De här hörlurarna blir vår testvinnare i den här kategorin.

  • Bra ljud
  • Utmärkt batteritid
  • Sensorer pausar automatiskt
  • Basen kan upplevas som lite väl kraftig
96

Källor

Techradar - oktober 2018
Experttest av Poly BackBeat Pro 2