0 100 78 1

Test: Remington Dual Foil Travel Shaver TF70 - Byggd för att inte råka starta i väskan

Produkt: Rakapparat Typ: Reserakapparat Batteritid: 60 min Batterityp: AA Trimmer: Nej Våt/torranvändning: Nej Display: Nej Förvaringväska ingår: Nej

Remington Dual Foil Travel Shaver TF70 är utrustad med ett linjärt huvud med två flexibla blad, vilket gör att den kan följa konturerna i ditt ansikte närmare. Apparaten har ett inbyggd reseskydd, vilket enkelt vrids 180 grader för att frilägga huvudet.

Det är också med denna rörelse som man startar och stänger av apparaten, vilket innebär att om reseskyddet är i “stängt” läge så kan heller inte apparaten starta. Detta är praktiskt då man inte bara skyddar huvudet utan också undviker att den skulle råka starta när den ligger i väskan.

Vissa upplever att huvudet inte håller så länge

De som har köpt den här rakapparaten är överlag förhållandevis nöjda med den. Den får pluspoäng för att den är kompakt och ligger bra i handen, och vissa beskriver den som väldigt behändig att ta fram när man inte har tid eller möjlighet att använda en “vanlig” rakapparat eller en hyvel.

Däremot så ställer sig vissa frågande till byggkvalitén, då huvudet i vissa fall har gått sönder tidigare än vad man kan förvänta sig. En del tycker att det är synd att den saknar inbyggd trimmer, och vissa menar att den inte är lämplig för något annat än kort stubb.

  • Praktiskt inbyggt reseskydd
  • Tål inte våtanvändning
  • Ingen inbyggd trimmer
  • Vissa kunder ifrågasätter kvalitén på huvudet
78