0 100 90 1

Test: Remington Keratin Therapy Pro S8690 - Bästa billiga plattång

Utformad för att vårda ditt hår på bästa sätt

Produkt: Plattång Prisklass: Budget Uppvärmningstid: 15 sek Automatisk avstängning: 60 min Maxtemperatur: 230 grader Sladdlängd: 180 cm Vikt: 839 g Roterande sladdfäste: Ja

Remington har tagit fasta på hårets uppbyggnad när de har designat Keratin Therapy Pro 8690. Keratin är nämligen det håret består av, och den här plattången har en keratinkeramisk beläggning på plattorna. De tillför keratin till håret under plattning, och enligt Remington ger den håret styrka, lyster och bättre skydd.

Plattorna är så kallade rörliga plattor, som ger ett jämnare tryck över håret när du plattar det. Tången har en sensor som känner av hur fuktigt ditt hår är och justerar temperaturen efter det för att undvika att skada håret.

Flera temperaturer och snabb uppvärmning

Det finns fem olika temperaturinställningar mellan 160 och 230 grader, och tången är snabb på att värma upp sig, hela processen är avklarad på bara 15 sekunder. Det finns en digital display som visar aktuell temperatur.

Hair Straightener Judge har testat den här plattången och gett den höga betyg. Testaren ger den mycket beröm för keratinbeläggningen, och menar på att det faktiskt fungerar och ger synbara resultat på håret. Att den är så snabb att värma upp sig är också ett plus.

Testaren hade svårt att hitta saker att anmärka på, det enda var att det kunde hända någon enstaka gång att håret fastnade i tången, men detta var tydligen sporadiskt och överlag fungerade tången väl. En annan nackdel är att sladden är något kort.

Sammantaget är intrycket av den här plattången mycket bra, och den är funktionsrik för att vara en budgetmodell. Detta tillsammans med det faktum att den har få nackdelar gör den till vår testvinnare.

  • Snabb uppvärmning
  • Vårdar håret
  • Flera temperaturinställningar
  • Kort sladd
90

Källor

Hair Straightener Judge - januari 2015
Experttest av Remington Keratin Therapy Pro S8590