0 100 86 1

Test: Remington MB4110 Stubble Kit - Mångsidig trimmer

Prisklass: Budget Batteritid: 40 min Laddtid: Ingen uppgift Klipplängd: Upp till 5.5 mm Våt/torranvändning: Ingen uppgift Display: Nej Förvaringväska ingår: Ja

Skärbladen i trimmerhuvudet är tillverkade i vad Remington kallar avancerad titan, och de är också självslipande. Detta kräver dock lite underhåll från användaren, då de är självslipande på det sättet att man oljar in bladen och kör maskinen ett par minuter för att bladen ska kunna slipas. Kammen till trimmerhuvudet har ställbar längd i steg om 0.2 mm, upp till 5.5 mm.

I övrigt så följer det med en liten förvaringsväska och båda huvudena går att skölja under kranen, vilket såklart underlättaren i rengöringen. Den här trimmern har USB-anslutning på laddsladden istället för en konventionell stickkontakt, vilket är praktiskt då det ger fler valmöjligheter på laddning om du till exempel är ute och reser.

Kanske inte optimal för längre strån

Det internetbaserad herrmagasinet Ape To Gentleman är väldigt förtjusta i den här produkten. De beskriver den som ett perfekt verktyg för den som försöker åstadkomma en trendig "stubbig" look och ger den mycket beröm för de många valmöjligheter man får med de utbytbara huvudena och den ställbara trimlängden.

MB4110 får även plus i kanten för det faktum att den laddas med USB-sladd, vilket Ape To Gentleman anser ger mycket frihet och flexibilitet. De anser också att det medföljande rakhuvudet fungerar mycket väl och att trimmern ligger väldigt bra i handen.

Den får dock lite blandade omdömen av köpare. De som inte tycker om den reagerar framförallt på att den verkar ha svårt för något längre hårstrån och ofta "luggas" om det inte är väldigt kort stubb.

  • Medföljande rakhuvud
  • Går att skölja under kranen
  • Precist ställbar
  • Ingen display
  • Vissa köpare upplever att den "luggas"
86