0 100 88 1

Test: Remington Pearl CI95 - Speciell beläggning för hållbarhet och hårvård

Produkt: Locktång Typ: Kontång Automatisk avstängning: Ja, 60 min Sladdlängd: 300 cm Maxtemperatur: 210 grader Ställbar temperatur: Ja Uppvärmningstid: 30 sekunder

Remington Pearl CI95, liksom andra produkter i Pearl-serien, sticker ut på det sättet att den har keramisk beläggning med äkta pärlemor, vilket enligt tillverkaren ger locktången åtta gånger bättre glid och fem gånger bättre hållbarhet än en locktång utan pärlemorbeläggning.

Det är fler funktioner som känns igen från andra Remingtonlocktänger, till exempel digital display och temperatur som är ställbar mellan 130 och 210 grader. Uppvärmningen tar bara 30 sekunder och den har ett knapplås för att undvika oavsiktliga knapptryck under lockningen.

Själva staven är 25 millimeter i diameter längst ner och 13 millimeter längst upp. Toppen är för övrigt en kall topp, så du ska inte behöva bränna dig om du kommer åt den med fingrarna.

Kunderna är nöjda

De som har köpt den här produkten på NetOnNet är överlag mycket nöjda med hur den presterar. Den får mycket beröm för att den är väldigt snabb att värma upp sig och hur bra slutresultatet blir. Vissa ger också plus för knapplåset och för att tången med sin tämligen ringa storlek är lätt att hantera.

På minussidan är det vissa som upplever att staven är för kort för de som har lite längre hår. En del upplever också att det är väldigt lätt att bränna sig och att det var svårt att lära sig hur man ska hantera den på bästa sätt.

  • Snabb uppvärmning
  • Pärlemorbeläggning
  • Lång sladd
  • Vissa köpare upplever att den inte fungerar alltför väl på kort hår
88