Test: Remington Pearl CI9532 - Bästa locktång

Ger fin finish till ditt hår

Produkt: Locktång Typ: Locktång Automatisk avstängning: Ja, 60 min Sladdlängd: 300 cm Maxtemperatur: 210 grader Ställbar temperatur: Ja, i nio steg Uppvärmningstid: 30 sekunder

Remingtons Pearl-produkter har en keramisk beläggning med äkta pärlemor. Detta för att ge en idealisk värmefördelning och extra lyster till håret.

Temperaturen är ställbar i nio steg mellan 130 och 210 grader, och tången har en digital display som visar aktuell temperatur. Uppvärmningen går på 30 sekunder, och det går att låsa knapparna på tången för att inte behöva riskera att av misstag ändra temperaturen medan du lockar. Den har också en så kallad kall topp.

Locktången har en generöst tilltagen sladd med en längd på tre meter med roterande fäste, vilket gör att du får gott om svängrum och flexibilitet när du står och jobbar med locktången. I likhet med de flesta konkurrenter har den automatisk avstängning.

Finns bara i en storlek

Den mest uppenbara nackdelen med den här produkten är att den bara finns i en storlek. Vissa konkurrenter finns i flera olika storlekar, vilket såklart är praktiskt då det gör att du kan välja storlek på tång efter hur stora lockar du vill ha. Pearl CI9532 produceras bara i storleken 32 mm, vilket räknas som en större storlek.

Pearl CI9532 har testats av Cute Hair Day, som ger den högt betyg. Testaren upplever att tången fungerar mycket bra att och att den ger håret en mycket fin finish, även om det inte nödvändigtvis är nytvättat.

Testaren tycker att det breda urvalet av temperaturer är mycket praktiskt och att tången ger ett bra resultat. Hon ger dock minus i kanten för att det bara finns en storlek och att det då bara går att göra stora lockar, även om de lockarna blir mycket bra.

De höga omdömen den här locktången får, och den fina finish den ger håret gör den till vår testvinnare.

  • Fin finish
  • Bra slutresultat
  • Lång sladd
  • Finns bara i en storlek
93

Källor

Cute Hair Day - mars 2014
Experttest av Remington Pearl Pro CI9532