0 100 85 1

Test: Remington PowerSeries Aqua Plus PR1350 - Enkelt byggd och lättmanövrerad rakapparat

Produkt: Rakapparat Typ: Roterande Batteritid: 40 min Laddtid: 4 timmar Trimmer: Ja Våt/torranvändning: Ja Display: Nej Förvaringväska ingår: Nej

Med hjälp av så kallad Active Contour-teknologi är Remington PowerSeries Aqua Plus PR1350 anpassad för att kunna följa ansiktets konturer så nära som möjligt. Vart och ett av de tre skärhuvudena rör sig oberoende av de andra och kommer därför närmare än rakapparater med statiska skärhuvuden.

Den inbyggda trimmern gör att du kan korta ner stubben om den är för lång, eller bara snygga till de där sista detaljerna. Apparaten är helt vattentät och kan användas i duschen, och rengöringen klaras enkelt av genom att skölja apparaten under kranen.

Resultatet lämnar en del att önska
PriceRunner är måttligt imponerade när de testar den här produkten. Den får plus i kanten för att den är enkelt konstruerad och lätt att använda. Möjligheten att rengöra apparaten under rinnande vatten drar också upp betyget något.

Däremot menar testaren att apparaten inte tar så nära som den borde och att det behövs många strykningar för att få bort all stubb, med hudirritation som följd. Testaren tillstår att det är en rakapparat i den nedre prisklassen, men hade ändå önskat en mer genomtänkt konstruktion.

  • Enkelt konstruerad
  • Sköljbar
  • Inbyggd trimmer
  • Kräver flera drag
  • Ingen förvaringsväska
85

Källor

PriceRunner – januari 2020
Experttest av 10 rakapparater