Test: Remington PRO-luxe S9100E - Bäst i test

Välfungerande plattång med digital display

Produkt: Plattång Prisklass: Mellan Uppvärmningstid: 15 sek Automatisk avstängning: 60 min Maxtemperatur: 230 grader Sladdlängd: 300 cm Vikt: 374 g Roterande sladdfäste: Ja

Vill du ha en plattång som har god funktionalitet och gör jobbet utan att kosta alltför mycket pengar? Då är Remington PRO-luxe S9100 kanske någonting för dig.

Den har en digital display som visar temperatur, vilket du har nio olika att välja på i spannet 150 till 230 grader. Plattången har ett så kallat Pro+-läge som sätter temperaturen till 185 grader (allmänt betraktad som optimal temperatur). Temperatur ska kunna uppnås på 15 sekunder.

Plattången använder så kallad OptiHeat-teknik för optimal värmefördelning och bästa resultat. S9100E har också en bra sladdlängd på hela tre meter, och den stänger av sig själv efter att ha legat oanvänd i en timme.

Köparna är nöjda

PRO-luxe S9100E har fått goda omdömen av testare, liksom av köpare. På Amazon.com snittar den 4,4 av 5 i kundbetyg, och många framhäver att den är snygg i designen, lättanvänd och att slutresultatet blir mycket bra. Den blir också vår testvinnare för den här prisklassen.

En sak som kan vara en nackdel och som vissa kunder har anmärkt på är att just den här plattången inte piper för att meddela att den har uppnått rätt temperatur, utan man måste titta på displayen vad temperaturen är. Displayen har dock fått beröm för att vara tydlig och lättläst.

  • OptiHeat-funktion
  • Digital display
  • Lång sladd
  • Ingen ljudsignal som meddelar att temperaturen är rätt
92