Test: Remington Smooth & Silky 7-in-1 EP7035 - Flera tillbehör, men passar inte på hela kroppen

Produkt: Epilator Prisklass: Mellan Antal inställningar: 2 Antal pincetter: 40 Kortaste längd: 0.5 mm Antal tillbehör: 6 Batteritid: 40 min Laddtid: Ingen uppgift Våtanvändning: Ja Belysning: Ja

För att täcka upp alla dina behov så medföljer det en hel rad med tillbehör till den här epilatorn; en massagekåpa med aloe vera, ett rakhuvud, en detaljkåpa för känsliga områden, en bikinikam, en exfolierande borste och ett pedikyrhuvud för dina fötter.

Det vanliga epilatorhuvudet har 40 pincetter i rostfritt stål och är utformat för både våt- och torranvändning. Epilatorn är inställbar på två olika hastigheter och har inbyggd belysning. Remington hävdar att resultatet står sig i upp till fyra veckor.

Kan vara smärtsam att använda

EP7035 får goda omdömen av testpanelen på Good Housekeeping Institute. Testarna upplevde den som effektiv både på torrt och fuktigt hår och att den var minimalt smärtsam att använda. Tillbehören beskrivs som användbara och belysningen fyller sitt syfte väl.

Det som beskrivs som inte helt optimalt är att epilatorn inte alltid fick med alla hår på första försöket, och vissa av testarna upplevde det som väldigt smärtsamt att använda den här epilatorn på underarmarna och bikinilinjen.

  • Flera bra tillbehör
  • Inbyggd belysning
  • Fungerar bra även på fuktigt hår
  • Smärtsam att använda på vissa delar av kroppen
  • Får inte med alla hår på första försöket
93

Bästa pris hos:

Källor

Good Housekeeping - februari 2016
Experttest av Remington Smooth & Silky 7-in-1 EP7035