0 100 84 1

Test: Russell Hobbs Desire 23480 - En praktisk köksassistent med tillhörande blender

Produkt: Köksassistent Prisklass: Budget Kapacitet: 5 liter Effekt: 1 000 W Antal hastigheter: 8 st Turbo/pulsfunktion: Nej Storlek (Bredd): 27,5 cm Storlek (Höjd): 28,8 cm Storlek (Djup): 34,8 cm Vikt: 8,12 kg

Russell Hobbs Desire 23480 är en väldigt praktisk köksassistent på flera sätt. Den har till exempel en bra storlek på bunken, fem liter. Men den har också en medföljande blenderkanna på 1,5 liter som kopplas på på ovansidan av maskinen. Detta gör den här modellen till ett väldigt mångsidigt köksverktyg.

Bunken har ett medföljande stänkskydd i plast, som enkel klickas på plats ovanpå bunken. Motorn har en god effekt på 1000 watt, vilket bör vara mer än tillräckligt för de flesta uppgifterna i köket. Det medföljer en visp, en degkrok och en blandare, och du har åtta olika hastigheter att välja mellan. Dock finns det ingen pulsfunktion.

(mellanrubrik)
Which? ger medelhöga betyg till den hör köksassistenten. Testaren ger den mycket beröm för att den är enkel att montera ihop och lätt att rengöra. Den får även plus i kanten för att den både är bra på att knåda deg, vispa ihop kaksmet och att vispa äggvitor. Den medföljande blenderkannan drar också upp betyget.
Testaren har inte mycket att anmärka på med den här maskinen, dock vittnar hen om att blenderkannan inte fungerar helt optimalt när det gäller att hacka saker. Örter tenderar att fastna på sidan av kannan och nötter blir inte helt jämnt hackade.

  • Bra på att knåda deg
  • Hög effekt
  • Bra storlek på bunken
  • Ingen pulsfunktion
  • Inte helt felfri på att hacka saker
84

Källor

Råd & Rön - juli 2017
Experttest av Russell Hobbs Desire 23480