Test: Ryobi RBC1226I - Gott om tillbehör att köpa till

Produkt: Röjsågar Kategori: El/batteridriven röjsåg Effekt: 1200 W Inkluderade huvuden: Klinga och tråd Arbetsbredd: 38 cm Vikt: 5.1 kg Ljudnivå: 94 dB

Ryobi RBC1226I är en väldigt användbar röjsåg på det sättet att den har medföljande huvuden med både slyklinga och tråd. Utöver detta är den också kompatibel med Ryobis SmartTool- och Expand-it-tillbehör, vilka inkluderar bland annat häcksaxar och grensågar.

I övrigt så har den en bra effekt på 1200 watt, och arbetsbredden med trådhuvudet är 38 cm, vilket är fullt godkänt. Vikten på 5.1 kg är inget utöver det vanliga, men samtidigt inte fjäderlätt.

Klarar av det mesta

Överlag får den här röjsågen fina omdömen av köparna. De ger plus för att effekten är mycket bra och för att sågen klarar av det mesta, till exempel att klippa ner tjocka grenar på buskar. Det är också ett flertal kunder som anser att röjsågen är enkel att montera.

Detta är dock inte köparna helt överens om, då andra menar att monteringsanvisningarna är på tok för komplicerade. Sladden får också lite minus i kanten för att den är något kort. Vissa anser vidare att det är svårt att byta huvud, samt att röjsågen är något högljudd och tung att bära runt på.

  • Bra effekt
  • Gott om tillgängliga tillbehör
  • Både klinga och tråd medföljer
  • Monteringen kan upplevas som komplicerad
  • Något tung
93

Bästa pris hos: