0 100 93 1

Test: Sachajuan Silver Shampoo - Bäst i test

Återfuktande från havet

Produkt: Silverschampo Prisklass: Mellan

Har du någon gång tänkt att havsalger skulle vara bra för ditt hår? Antagligen inte, men det har svenska Sachajuan. Deras silverschampo har så kallad Ocean Silk-teknologi, som innebär att det innehåller proteiner och mineraler från havsalger för att återfukta och ge glans och stabilitet till håret.

Det kan vara så att Sachajuan har prickat rätt med den detaljen, för både testare och kunder vittnar om att det här schampot inte torkar ut håret, vilket kan vara fallet med vissa andra silverschampon. Håret får också väldigt fin glans och len struktur.

Både testare och köpare är mycket nöjda

Den här produkten har också ett UV-skydd för att förhindra att ditt hår blir solblekt. Testare lyfter fram att schampot uppfyller sitt ändamål väldigt väl, men också att det verkar mer ju längre det sitter i. Det får också beröm för att vara väldigt drygt.

De flesta av köparna på Amazon ger det här schampot högsta möjliga betyg. De beskriver det som att resultatet blir alldeles utmärkt, både vad gäller att ta bort gula toner och att ge håret volym och glans. Många kallar det det bästa silverschampot de någonsin provat.

  • Bra resultat
  • Återfuktar
  • Varar länge
  • Inget särskilt
93