0 100 92 1

Test: Sage Kitchen Wizz Pro BFP800UK - Bästa matberedare premium

Matberedare med rejält tilltagen motor

Produkt: Matberedare Prisklass: Premium Skålkapacitet: 3,7 lite Effekt: 2000 watt Hastigheter: 1 Pulsfunktion: Ja Vikt: 12,3 kg Höjd och bredd: 46x46 cm

Wizz Pro BFP800UK försöker underlätta för dig genom att ha en inbyggd timer, antingen för nedräkning eller tidtagning. Om du använder den för nedräkning så stannar maskinen automatiskt när tiden går ut. Den är sparsmakad på hastigheter, då det bara finns en att välja på, men det finns också en pulsfunktion.

Det medföljer ett bra urval på tillbehör, bland annat två bunkar i olika storlekar, en degblandare och en justerbar skivenhet. Det ingår också en låda för att förvara alla tillbehören. Motorn är rejält tilltagen, med en effekt på hela 2000 watt.

Rekommenderad av testare

Which? ger förhållandevis höga betyg till den här matberedaren och den får även märkningen ”Best Buy”. Testaren beskriver att maskinen klarar av att hacka, skiva och riva allt som han testar med. Han kallar den också för användarvänlig och tystlåten.

Which? har få saker att anmärka på, dock anser testaren att maskinen inte alltid lyckas helt med att blanda en jämn kaksmet. Han upplevde också problem med att riva ost, då maskinen lämnade kvar några större bitar.

Den här matberedaren blir vår testvinnare i den här prisklassen.

  • Kraftfull motor
  • Många tillbehör
  • Inbyggd timer
  • Bara en hastighet
92

Källor

Which? - december 2013
Experttest av Sage Kitchen Wizz Pro BFP800UK