Test: Salta Excellent Ground 214x305 cm - Klarar höga vikter

Produkt: Studsmatta Kategori: Nedgrävbar Skyddsnät ingår: Nej Form: Rektangulär Max Personvikt: 150 kg Antal fjädra: 64 st Höjd: 25 cm Bredd kantskydd: 35 cm Storlek: 214x305 cm Area exklusive kantskydd: 4,87 m²

Salta Excellent Ground är en studsmatta som är lämpad för dig som kanske inte bara har tänkt att den ska användas av barn. Den tål nämligen vikter på upp till 150 kg, vilket gör att den även fungerar för en och annan leksugen vuxen.

Tyvärr ingår inget skyddsnät med den här modellen, men den har dock ett kantskydd i PVC-plast som är 35 cm brett och 25 mm tjockt, och dessutom beständigt mot UV-strålning. Mattan har en area på 6,5 m² och den har 64 st dubbelgalvaniserade fjädrar. När den är nedgrävd vilar studsmattan 25 cm ovanför marken.

Avsaknaden av skyddsnät drar ner betyget

Överlag är köparna väldigt nöjda med Salta Excellent Ground. Den beskrivs som väldigt solid och av god kvalitet i konstruktionen. Kunderna tycker också att den är lättmonterad och att det inte låter särskilt mycket när någon använder den.

Det är väldigt få saker som det anmärks på med den här studsmattan, men det är till exempel vissa kunder som tycker att kantskyddet är lite väl mjukt. Det påpekas också att det tar sin tid att gräva hålet för studsmattan, och en del anser att kanten är lite väl långt över marken. Avsaknaden av säkerhetsnät är också ett minus i kanten.

  • Hög kvalitet
  • Lättmonterad
  • Hög viktgräns
  • Inget medföljande skyddsnät
84