0 100 73 1

Test: Smeg BLF01 - Snygg design och god funktion

Produkt: Blender Kategori: Mellan Kapacitet: 1,5 liter Inkluderade kannor: 1 Effekt: 800 watt Varv per minut: 18 000 Antal hastigheter: 4 Antal knivblad: 4 Pulsfunktion: Ja

I likhet med övriga produkter från Smeg så är BLF01 en mycket stiligt designad blender i 50-talsstil. Kannan rymmer hela 1,5 liter och det transparenta locket har en inbyggd måttkopp som kan plockas ur och låter dig dosera ingredienser genom hålet i locket. Kannan är BPA-fri och går att diska i diskmaskin.

BLF01 har gummifötter för att undvika att den halkar runt på köksbänken. Motorn har en effekt på 800 watt och kan köras på fyra olika hastigheter, upp till 18 000 varv per minut. Dessutom finns tre olika program: smoothie, iskross och puls.

Goda omdömen i test

Den här blendern får fyra av fem i betyg av Trusted Reviews. De är mycket förtjusta i designen och menar att blendern gör sitt jobb alldeles utmärkt. De upplever också blendern som mycket välbyggd och att den kan ha lång livslängd.

Det enda Trusted Reviews har att anmärka på är priset. De är av åsikten att det finns andra blenders till en mindre peng som kan matcha BLF01 vad gäller funktion, men som kanske inte är lika snyggt designade. De saknar också ett speciellt program för att mixa soppa.

  • Stor kanna
  • Fyra hastigheter
  • Tre program
  • Bara en medföljande kanna
73

Källor

Trusted Reviews - januari 2019
Experttest av Smeg BLF01