0 100 96 1

Test: Thermos King - Bästa premiumtermos

Lång temperaturhållning

Produkt: Termos Prisklass: Premium Volym: 0.5 liter Material: Rostfritt stål Varmhållning: 18 timmar Kallhållning: 24 timmar Diameter: 7 cm Höjd: 25 cm Vikt: Ingen uppgift

I likhet med många andra moderna termosar består Thermos King av två lager rostfritt stål separerade med en vakuumisolering. Detta gör man för att helt och hållet isolera innehållet från den yttre temperaturen på och på sätt förhindra temperaturförändringar.

Temperaturhållningen är för övrigt mycket god, Thermos uppger att den här storleken på King kan hålla varmt i upp till 18 timmar och kallt i upp till 24 timmar. Korken är det enda som är tillverkat i plast och den är BPA-fri. Thermos lämnar 50 års garanti på den här termosen.

Överlag väldigt nöjda kunder

Det genomsnittliga betyget på den här termosen från kunderna är väldigt högt. De allra flesta ger den beröm för att den håller värmen väldigt bra, är väldigt hållbar och enkel att rengöra. Den upplevs också som enkel att hälla ur och att den håller tätt.

Det finns dock de som inte håller med om att termosen håller värmen särskilt bra, och det är även vissa som har betänkligheter kring kvalitén, då de upplever att det yttre lagret med lack snabbt blir skadat och börjar trilla av.

Den här termosen blir vår testvinnare för den här prisklassen.

  • Lång temperaturhållning
  • Lång garanti
  • BPA-fri kork
  • Vissa kunder upplever problem med temperaturhållningen
96