0 100 100 1

Test: Thermos Light & Compact - Bästa billiga termos

Tålig kvalitetsprodukt

Produkt: Termos Prisklass: Budget Volym: 1 liter Material: Rostfritt stål Varmhållning: 24 timmar Kallhållning: 24 timmar Diameter: 8 cm Höjd: 31 cm Vikt: 530 g

Både flaskan och koppen är gjorda i rostfritt stål, både invändigt och utvändigt. Mellan de två höljena bildas ett vakuum, något som Thermos kallar “Thermax vacuum insulation”, som isolerar de två höljena från varandra och förhindrar temperaturförändringar i innehållet.

Den här varianten av Light & Compact kan hålla både värme och kyla i upp till 24 timmar (flaskorna på 0,5 och 0,7 liter klarar sig inte riktigt lika länge). Skruvkorken stängs automatiskt när du skruvar på koppen. Alla delar går att diska i diskmaskin. Thermos lämnar dessutom tio års garanti på den här produkten.

Överväldigande positiva testbetyg

Den här termosen får högsta möjliga betyg av både Icakuriren och Testfakta. Icakurirens testare berömmer den för att den är väldigt lätt att öppna och stänga och för funktionaliteten i skruvkorken. Hon tycker också att den ger bra grepp och att den är lätt att hälla ur.

Testfakta utnämner den till bäst i test och ger toppbetyg på både stöttålighet och värmeisolation. Även om det uppstår bucklor och märken i samband med deras stötprov så uppstår inget läckage. De uppmäter också en temperaturförlust på bara 18,8 grader efter fyra timmar (mätt från 100 grader).

Den här termosen blir vår testvinnare i den här prisklassen.

  • Bra temperaturhållning
  • Maskindiskbar
  • Hållbar
  • Inget
100