Test: Toni&Guy Casual Matte Powder Dry Shampoo - Bästa budgettorrschampo

Fin finish, men kanske inte för alla

Produkt: Torrschampo Prisklass: Budget

Brittiska frisörkedjan Toni&Guy har 475 salonger världen över och de säljer även hårvårdsprodukter och stylingapparater under eget märke. Casual Matte Powder är ett torrschampo som är designat för att ge volym och ge håret en matt finish.

The Independent lämnar goda omdömen om det här torrschampot, då de anser att det fungerar väl för att ge håret volym och struktur. De menar till och med att det går att krusa håret genom att rynka håret med händerna medan det fortfarande är fuktigt efter att ha sprayat på torrschampot.

De påpekar dock att det till viss del lämnar en vit yta, vilket kanske inte är optimalt om man har mörkt hår. De varnar också för att kan hända att det här torrschampot lämnar vissa rester vid hårrötterna.

Doftar den för mycket?

De positiva tongångarna går igen även hos Harpers Bazaar. En av deras skönhetsbloggare beskriver Casual Matte Texture som ett torrschampo som inte lämnar några synliga rester och avlägsnar olja på ett bra sätt. Hon lyfter också att det här torrschampot ger håret samma typ av struktur som om man använder en saltvattenspray. Hon är även mycket förtjust i doften.

Snittbetyget bland köparna på Amazon är förhållandevis högt. Många av kunderna är av den åsikten att det här torrschampot inte lämnar några synliga rester och är enkelt att borsta ur. Doften lämnade delade meningar, då vissa tyckte att den var för stark.

Det goda resultatet man får och den höga kundnöjdheten gör det här torrschampot till vår testvinnare i sin prisklass.

  • Lätt att applicera
  • Bra resultat
  • lämnar generellt sett lite rester
  • Delade meningar bland kunderna om doften
90

Bästa pris hos: