0 100 92 1
Produkt: Budget Wifi-standard: 802.11ac Trådlös säkerhet: 64/128-bit WEP, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA-PSK2 Minne: 16 MB Ram: 128 MB Processor: 1 GHz Överföringshastighet: 1300 Mbps Frekvensband: Två Brandvägg: Ja USB: 2 Antal LAN-portar: 4 Antal antenner: 3

TP-Link Archer C9 routern har stöd för wifi-standarden 802.11ac, vilket är ett plus då de allra flesta routers fortfarande använder föregångaren 802.11n. Den två frekvensband på 2,4 respektive 5 GHz och har även en inbyggd brandvägg. Den är utrustad med dubbla USB-portar och fyra LAN-portar.

Några andra praktiska funktioner med den här routern är att du kan upprätta ett gästnätverk och även styra vad för typ av innehåll dina barn kan ta del av. Routerns tre antenner använder så kallad beamforming för att rikta wifi-signalen mot dina enheter för bättre signalstyrka.

Stabil uppkoppling med hög hastighet
Den här routern får överlag väldigt goda betyg av testare. PC För Alla berömmer den för designen och den goda räckvidden. Trusted Reviews lyfter fram att anslutningen är väldigt stabil och att routern är lätt att använda. Gadget Review är smått lyriska över hastigheterna och menar att Archer C9 har det bästa ratiot pris kontra hastighet som de någonsin upplevt med en router.

Däremot så saknar PC För Alla vissa extrafunktioner som återfinns hos vissa konkurrenter, och Trusted Reviews menar att det finns många konkurrerande modeller som har snabbare överföringshastigheter på korta avstånd. Gadget Review har inte mycket att anmärka på, förutom att de anser att designen på stället för routern är något märklig.

  • Stabil uppkoppling
  • Höga hastigheter
  • Wifi-standard 802.11ac
  • Testare reagerar på hastigheterna på kort avstånd
92