0 100 89 1

Test: Tristar AT-5450 - Bäst i test luftkylare

Kyler med både vatten och frysklampar

Kategori: Luftkylare Lokalyta: Ingen uppgift Fläkthastigheter: 5 Fjärrkontroll: Ja Max ljudnivå: 63 dB Köldmedium: Vatten Vattentank: Ja Luftfuktning: Ja Luftavfuktning: Nej Luftrening: Ja Storlek (Höjd): 70 Storlek (Bredd): 27 Storlek (Djup): 34

Liksom andra luftkylare använder den vatten kombinerat med frysklampar som köldmedium. Vattentanken på just den här modellen rymmer 4,5 liter vatten. Tristar poängterar dock själva att detta inte kan kyla rummet mer än några få grader, då det i slutändan är en luftkylare och inte en luftkonditionering vi pratar om.

Fläkten går att ställa in på fem olika hastigheter, och dessa kan du justera med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Den är inte mer högljudd än vad som kan vara anses vara rimligt för en sådan här enhet och den har inbyggda hjul för att göra den enkel att flytta på.

Blandade kundomdömen

Kundomdömena för den här enheten är väldigt blandade. De flesta är nöjda hur den presterar och vittnar om att de upplevde en tydlig nedkylning i rummet när enheten var igång.

Det finns dock de som menar att den inte fungerar så som utlovas, av dessa är det dock vissa som hade förväntat sig någonting mer likt en luftkonditionering. En de köpare tycker också att den är mer högljudd än vad de är bekväma med.

  • Fem olika hastigheter
  • luftfuktning
  • fjärrkontroll
  • Kunderna är oense om hur väl den fungerar
89