0 100 90 1

Test: Ultimate Ears Boom 2 - Bästa billiga bluetooth-högtalare

Vattentät med bra batteritid

Produkt: Bluetooth-högtalare Prisklass: Budget Mikrofon: Ja Vatten/dammtålig: Ja Trådlös anslutning: Bluetooth Räckvidd: 33 meter AUX-ingång: Ja Batteritid: 15 timmar Laddningstid: 2,5 timme Vikt: 600 g

Bluetooth-högtalare i ett lite kompaktare format och i en lite lägre prisklass tenderar att ha en blygsam batteritid, vilket är en naturlig konsekvens av den mindre storleken. Men Ultimate Ears Boom 2 lyckas kombinera en tämligen kompakt storlek med en god batteritid, hela 15 timmar efter 2,5 timmes laddning.

Även räckvidden är god, dryga 30 meter, och om du har högtalaren på lite kortare avstånd så kan du ansluta din telefon med en AUX-kabel. I övrigt har högtalaren inbyggd mikrofon och är även vattentät så till den grad att den kan ligga på en meters djup i upp till 30 minuter.

Uppdaterad favorit

I ett test på Techradar får Boom 2 mycket beröm både för att den har vissa förbättringar gentemot föregångaren, samtidigt som den har behållit de egenskaper som var bra. Ljudet beskrivs som kraftfullt och designen rent allmänt beskrivs som mycket bra, bland annat får kontrollerna mycket plus i kanten. Sammantaget får den högsta möjliga betyg av testaren.

Minusposterna är få till antalet, men en sak som testaren anmärker lite på är att batteritiden inte är förbättrad gentemot föregångaren. Han anser dock inte att det är något fel på batteritiden i sig, då 15 timmar är över branschstandard för en högtalare i den här prisklassen. Den här högtalaren blir också vår testvinnare i den här prisklassen.

  • Vattentät
  • Bra batteritid
  • Bra räckvidd
  • Något tung
90

Bästa pris hos:

Källor

Techradar - oktober 2018
Experttest av Ultimate Ears Boom 2