0 100 75 1

Test: Wahl 03615 - Lätt och behändig reserakapparat

Produkt: Rakapparat Typ: Reserakapparat Batteritid: 45 min Batterityp: Uppladdningsbart Trimmer: Nej Våt/torranvändning: Nej Display: Nej Förvaringväska ingår: Ja

Wahl 03615 är en väldesignad rakapparat, med en kropp i svart plast och ett rakhuvud i högblankt stål. Hela enheten är väldigt kompakt, och precis som med många andra reserakapparater så medföljer ett reseetui, utöver förvaringslådan som apparaten levereras i.

Det finns tyvärr ingen inbyggd trimmer, och inte heller medföljer något trimmerhuvud. Det finns dock ett extra rakhuvud och en rengöringsborste, samt ett skydd för huvudet. Batteritiden är helt okej, 45 minuter, men apparaten behöver 14 timmar för att ladda helt fullt.

Tar inte allt på en gång
Wahl 03615 får överlag höga kundbetyg av köparna på Amazon. Den får beröm för att den är enkelt att använda och för att den gör sitt jobb bra, även om vissa tillstår att den fungerar allra bäst på resan, snarare än att användas dagligen.

De som inte är helt nöjda med den klagar bland annat på att den irriterar huden lite väl mycket och att den ofta lämnar skäggstrån kvar. Många upplever att du måste göra flera drag med apparaten för att få bort all stubb.

  • Lättviktig
  • Lätt att använda
  • Lång laddningstid
  • Ingen inbyggd trimmer
  • Kräver flera drag för att ta all stubb
75