0 100 96 1

Test: Weber Genesis II E-410 GBS - Håll koll på temperaturen direkt i mobilen

Produkt: Gasolgrill Prisklass: Premium Typ: Vagn/stativ Antal huvudbrännare: 4 Huvudbrännareeffekt: 14 kW Typ av tändning: Elektrisk Bredd grillyta: 86 cm Djup grillyta: 48 cm Sidobord: Ja, fast Termometer: Ja

Inte nog med att Weber Genesis II E-410 GBS har en inbyggd termometer i locket, den har dessutom stöd för Webers iGrill-system. Det är ett system som gör att du kan köpa till en bluetooth-kompatibel stektermometer till grillen, som du sedan kan få värden från direkt i din mobil. Grillytan är för övrigt generöst tilltagen med en bredd på hela 86 cm.

Tyvärr saknar Genesis II-serien sidobrännare. Detta medför dock att du har användbar avställningsyta på båda sidor av grillen. Du har även öppen förvaring på hyllor under grillytan och praktiska redskapskrokar på det vänstra sidobordet.

Få saker som drar ner betyget

Den här grillen får goda omdömen av M3. Testaren berömmer den för den stora grillytan och för att den är enkel att rengöra. Han beskriver den som en klar förbättring gentemot föregående generation av Genesis-serien och han tycker också att iGrill-systemet är praktiskt.

Han menar samtidigt på att det här är en väldigt dyr grill, och han lyfter även det faktum att grillen saknar sidobrännare.

  • Väl tilltagen grillyta
  • IGrill-system
  • Bra förvaring
  • Saknar sidobrännare
96