0 100 94 1

Test: Woods WAC18G - Lättanvänd och tyst portabel AC med tvättbart filter

Kategori: Portabel AC premium Lokalyta: 52 m² Fläkthastigheter: 3 Fjärrkontroll: Ja Max ljudnivå: 65 dB Köldmedium: R290 Vattentank: Nej Luftfuktning: Nej Luftavfuktning: Ja Luftrening: Nej Storlek (Höjd): 76.8 cm Storlek (Bredd): 49 cm Storlek (Djup): 37.6 cm

Om du har problem med fuktig luft så är Woods WAC18G en portabel luftkonditionering som kan avhjälpa det problemet. Den kan avfukta luften med så mycket som 52,8 liter per dag, utöver att den såklart kan kyla luften också.

För att undvika att du ska behöva göra fula installationer av utblåsröret så ingår ett fönsterkit med fönstertätning. Enheten är lämplig för så stora ytor som 52 m², och det går att sätta en timer på upp till 24 timmar. Precis som med de flesta moderna luftkonditioneringar ingår en fjärrkontroll, och luftfiltret är tvättbart.

Bra för större lokaler, men dyr i inköp

Aftonbladet berömmer denna portabla airconditioner för dess goda funktionalitet och enkla handhavande. Testaren tycker också att enheten har låg ljudnivå, i synnerhet i relation till hur väl den kyler luften.

Den beskrivs som en bra enhet för större lokaler eller hem med högt i tak. Dock anser testaren att den är överkurs för användning i exempelvis ett sovrum, om det är det du är ute efter. Dessutom får den minus för det höga inköpspriset.

  • Kyler bra
  • Avfuktar luften
  • Tvättbart filter
  • Dyr
94

Bra pris hos:

Källor

Aftonbladet - maj 2019
Experttest av 10 luftkonditioneringar