0 100 88 1

Test: TriStar VE-5951 - Snygg golvfläkt med fjärrkontroll

Kategori: Golvfläkt Antal hastigheter: 3 Watt: 50 Kabellängd: 180 cm Oscillering: Ja Ljudnivå: 64 dB Fjärrkontroll: Ja

TriStar VE-5951 är en väldigt enkelt designad golvfläkt som inte bör vara särskilt svår att använda. Den har en rejäl, bred bas på stativet som gör att den står stadigt på golvet, och fläkten är höj- och sänkbar. Lägsta höjd är 85 cm, högsta höjd 128 cm.

Det finns tre olika fläktinställningar och fläkten oscillerar 85 grader för att kunna täcka upp så mycket av rummet som möjligt. Det följer med en fjärrkontroll, så du ska inte behöva resa på dig och gå fram till fläkten för att kunna justera fläkthastigheten. Sladden är 180 cm lång, vilket ger en del frihet i var du kan ställa den i rummet.

Blåser bra, men är högljudd
Kunderna är överlag nöjda med den här fläkten och den får i snitt 8,4 av 10 i betyg på Coolblue. Den får bland annat beröm för den snygga designen och för att den blåser väldigt bra. Den bedöms också vara stabil och av god byggkvalitet.

En sak som är återkommande som en negativ punkt är ljudnivån. Flera köpare anmärker på att fläkten låter en hel del, även på lägsta fläkthastigheten. Fläkten beskrivs också som svår att montera på grund av bristfälliga instruktioner.

  • Fjärrkontroll
  • oscillering
  • snygg design
  • Beskrivs som högljudd
  • svår att montera
88