0 100 89 1

Test: Wahl LI+ Stainless Steel Trimmer 09818 - Snygg trimmer med imponerande batteritid

Batteritid: 240 min Laddtid: 1 timme Klipplängd: Upp till 25 mm Våt/torranvändning: Nej Display: Nej Förvaringväska ingår: Ja

Wahl LI+ Stainless Steel Trimmer 09818 kan vara ett bra alternativ för dig som är ute efter en premiumtrimmer som är både snygg och praktisk. Själva trimmern är, som namnet antyder, tillverkad av stilrent, rostfritt stål, och det enda som sticker ut är strömknappen upptill på handtaget.

Det följer med en lång rad tillbehör, bland annat trimmerkammar i olika längder, en precisiontrimmer och en näshårstrimmer. En annan sak som sticker ut är batteritiden; en timmes laddning ger hela fyra timmars användning. Du kan också snabbladda om det är så att batteriet börjar tryta mitt under trimningen.

Kanske inte den mest användarvänliga trimmern
Den här trimmern får blandade omdömen av Moo.Review. De påpekar att trimmern är tyngre än många konkurrenter, något de tillstår gör att den, i kombination med materialvalet, har en helt annan premiumkänsla än modeller i plast. Resultatet utan trimmerkam får också plus i kanten.

Däremot upplever vissa i Moo.Reviews testpanel att det är svårt att veta vilken kam man ska använda, då längdangivelsen på varje kam inte motsvarar det resultat man får. Vissa menar också att knappen inte ger något direkt kvalitetsintryck och att trimmern är lämpligare för att trimma skägg snarare än håret på huvudet, då den har det kämpigt med för stora mängder hår.

  • God byggkvalitet
  • trimmar skägg bra utan kam
  • lång batteritid
  • Svårt att veta vilken kam man ska använda
  • klarar inte riktigt av att trimma huvudhåret
89