0 100 95 1

Test: Zojirushi - Lätt att hantera även med en hand

Produkt: Termos Prisklass: Premium Volym: 0,48 liter Material: Rostfritt stål, plastkopp Varmhållning: Ingen uppgift Kallhållning: Ingen uppgift Diameter: 7 cm Höjd: 23,2 cm Vikt: 254 g

Zojirushi har ägnat viss tanke åt att den här termosen ska vara lätt att hantera när de har designat den. Om du är i farten och kanske bara har en hand ledig så kan med ett knapptryck få locket att öppna sig, och det kan sedan stängas lika enkelt. Locket går att plocka isär i mindre delar för enklare rengöring. I stängt läge är locket helt tätt.

Den finns i en rad färger, bland annat blått, rosa och silver. Den följer branschstandard på flera sätt, bland annat med dubbla höljen i rostfritt stål med vakuumisolering och BPA-fria plastdetaljer i locket.

Bra på att hålla temperatur

Den här termosen har ett genomsnittligt betyg på 4,6 av 5 av köparna på Amazon. Köparna tycker bland annat att den håller temperaturen mycket väl och att det är en väldigt bra produkt för den som är på resande fot.

En sak som det anmärks på är att lacken snabbt blir ful och börjar släppa. Det är också vissa som ifrågasätter kvalitén på locket, då det har gått sönder efter vad de anser är mindre åverkan. Vissa menar också att det är en dyr produkt och att den håller värmen så pass bra att man måste akta sig för att inte bränna sig.

  • Håller värmen bra
  • BPA-fria plastdelar
  • Lätthanterad
  • Vissa kunder ifrågasätter kvalitén på lacken och locket
  • Något dyr
95