bit anna lavfors2

Anna Lavfors

Redaktör: Barn + Familj

Anna Lavfors har arbetat som redaktör på Bäst-i-test.se sedan 2014, och ansvar för samtliga tester inom barn och familj-kategorierna samt för ett antal andra tester inom bland annat hem och hushåll, trädgård och kläder. Hennes huvudsakliga expertområde är inom barnvagnar och barnvagnstillbehör.

I egenskap av Nordens främsta barnvagnsexpert har Anna testkört över 230 barnvagnar. Hon driver sedan 2011 bloggen Allt om barnvagnar samt Facebook-gruppen “Barnvagnar!”, som har över 50,000 medlemmar. Anna är mångårig medlem i juryn som utser Årets babyprodukt, och har sedan 2017 fungerat som juryns sekreterare. Vidare har hon anlitats som föreläsare på ämnet barn- och babyprodukter, både inom babybranschen och mot allmänheten.

Hon har i egenskap av produktexpert medverkat i ett flertal poddar, och även varit programledare för dåvarande förlossningskliniken BB Sophias podd "Miraklet i magen". Som ett sidoprojekt driver hon tillsammans med Katarina Stenskytt även boksajten Bläddrat, som är en av Sveriges just nu snabbast växande sajter för lästips och bokrecensioner.

Anna Lavfors fyra egna barn, samt en stor panel med testfamiljer med vilkas hjälp hon ständigt uppdaterar sina tester med nya barn- och babyprodukter.

Produkt som Anna ömmar extra för: Barnvagn

Mer av Anna Lavfors