0 100 78 1

Test: Andersson MIF 1.3 - Liten och behändig skrivbordsmodell

Produkt: Fläktar Kategori: Bordsfläkt Antal hastigheter: 1 Watt: 3 Kabellängd: 90 cm Oscillering: Nej Ljudnivå: Ingen uppgift Fjärrkontroll: Nej

Andersson MIF 1.3 är en liten, behändig fläkt som i högsta grad är tänkt att användas som en bordsfläkt. Den drivs nämligen med en USB-kabel som kopplas in i exempelvis din dator. Skulle du inte ha ett USB-uttag i närheten så går det naturligtvis att använda en vägguttagsadapter av den typ som ofta medföljer när man köper en mobiltelefon eller surfplatta.

Sladdens 90 centimeter ger viss frihet i var fläkten kan placeras, men den har ingen oscillering och är därför helt statisk. Det medföljer ingen fjärrkontroll, men fläkten har å andra sidan bara en hastighet, så en fjärrkontroll hade varit tämligen överflödigt.

Bra fläkt för sitt pris

Generellt sett är köparna nöjda med den här fläkten. Den beskrivs som liten och praktisk, och även välfungerande för sitt pris. De flesta är överens om att det är en bra modell att ha på skrivbordet, och ljudnivån bedöms inte vara alltför hög.

Även om vissa kunder påpekar att den inte är jämförbar med en stor golvmodell så tillstår de också att det inte går att förvänta sig av den här modellen och att den är ett bra komplement till en golvfläkt. Vissa anser dock att den är något plastig.

  • Liten och behändig
  • Inte alltför högljudd
  • Upplevs som något plastig
  • Ingen oscillering
  • Bara en hastighet
78

Bästa pris hos: