0 100 100 1

Test: Najell Sleepcarrier Volume 3 - Fantastiskt funktionellt babynest som även kan användas som mjuklift och lekmatta

Jämfört med många andra produkter som kallas för babynest så kan Najell Sleepcarrier anses en aning okonventionell. Men sett till funktion, så uppfyller Sleepcarrier alla önskemål man kan ha på ett babynest, och mycket mer därtill. Sleepcarrier Volume 3 är den uppdaterade versionen av ett babynest som funnits i snart ett decennium.

Först lanserades Sleepcarrier, som namnet antyder, som en slags bärsele. Och bärremmar för att använde babynestet att bära med ingår fortfarande vid köp. Men numera är funktionen som babynest den huvudsakliga. Kanterna är lagom fasta och höga, och fyller funktionen att skapa en avskärmad sovyta för bebisen. Kanterna är klädda med meshtyg på insidan. Ibland kan mesh kännas strävt mot huden, men detta är väldigt mjukt och behagligt att ta på. Babynestet är mysigt nog att man utan att tumma på bekvämligheten kan ha det placerat i bebisens spjälsäng, eller i den egna sängen.

Mysigt babynest som även fungerar utmärkt som mjuklift

Sleepcarrier har två långa, rejäla bärhandtag. Det gör det lätt att bära runt på den sovande bebisen. Tack vare babynestets smidiga mått så funkar Najell Sleepcarrier Volume 3 bra i de flesta barnvagnar. Det går till och med ned i smalare liggdelar, tillhörande syskonvagnar. Babynestets storlek kan anpassas genom dragskor i hörnen, och Sleepcarrier kan även fällas ut till en plan lekmatta. Skulle babynestet bli smutsigt så är det lätt att få helt rent i tvättmaskin, utan att materialet påverkas till det sämre.

Najell Sleepcarrier Volume 3

Efter användning råder det inga tvivel om varför Najell Sleepcarrier är en så omåttligt populär produkt. Detta babynest är lika mysigt att ha som bebisens sovplats i sängen, som det är praktiskt att bära runt som en mjuklift. Vill man bära Sleepcarrier som en mjuklift så går det, och vill man platta ut det som en lekfilt är det också möjligt. Väljer man fantastiska Najell Sleepcarrier så behöver man inget annat babynest.

 

Komfort: 9/10 Funktionalitet: 10/10 Kvalitet: 10/10 Prisvärde: 10/10

  • Mysigt och tryggt som babynest, smidig och praktiskt som mjuklift, mycket prisvärt
  • Saknas en funktion för att fästa handtaget, så de inte viker sig in i babynestet

Bra pris hos: