0 100 89 1

Test: Beurer FT 65 - Lampa flaggar för förhöjd temperatur

Produkt: Febertermometer Mätområde: Öra Minnesfunktion: Ja Antal minnesplatser: 10 Feberlarm: Ja Färdigsignal: Ja Automatisk avstängning: Ja Min. temp: 34° Max. temp.: 43°

För att undvika att du står och väntar i onödan piper termometern när den är klar. Skulle temperaturen vara över 38 grader börjar en röd LED-lampa lysa för att meddela dig att temperaturen är förhöjd. Du kan lagra tio olika temperaturmätningar och termometern stänger av sig automatiskt efter användning.

All information visas på en LCD-display som tar upp det mesta av handtaget. Utöver att mäta kroppstemperatur kan den också användas för att mäta temperatur på till exempel badvatten eller välling. Om så skulle behövas så tål termometern att desinficeras.

Inte enbart nöjda kunder

Överlag får Beurer FT 65 höga betyg av kunderna. De tycker bland annat att den är enkel att använda, att den är snabb på att ta temperatur och att lampan gör den lite extra användarvänlig. Flera köpare beskriver den också som prisvärd.

Däremot så är det vissa som anmärker på till exempel att färdigsignalen är lite väl högljudd och inte går att stänga av. Det vittnas också om att inställning av tid och datum inte är helt enkelt. Det råder även delade meningar om hur korrekt den mäter temperaturen. Vissa är mycket nöjda med den medan andra menar på att temperaturen ofta är fel och kan skifta mycket.

  • Lampa som varnar vid förhöjd temperatur
  • Minnesfunktion
  • Kan mäta andra yttemperaturer
  • Färdigsignalen går inte att stänga av
89

Bra pris hos: