0 100 92 1

Test: Biotherm Lait Solaire - Med extrakt från mikroflora

Produkt: Solkräm Solskyddsfaktor: 15 Volym: 200 ml Förpackningstyp: Flaska Återfuktande: Ja UV-skydd: UVA och UVB Hudtyp: Känslig Anti-age: Ja Vattenresistent: Nej

Ett flertal av Biotherms produkter, så även denna, innehåller extrakt från thermalplankton, en form av mikroflora som har egenskaper som är vårdande för huden. Extraktet lugnar huden och ger ett naturligt skydd mot åldrande.

Solkrämen ger skydd mot både UVA- och UVB-strålning och är helt fri från parabener. Den verkar återfuktande för huden och motverkar ålderstecken. Den är bäst lämpad för känsliga hudtyper och är till för både kropp och ansikte. Tyvärr är den inte vattenresistent.

Går in i huden bra

Den här solkrämen har ett högt genomsnittsbetyg från köparna. Den får plus för att den har en fräsch doft och för att den går in i huden väl. De flesta kunder upplever också att den återfuktar huden mycket väl.

Minuspunkterna är få, men bland annat anser vissa att den här solkrämen kanske är något dyr. Och även om produkten i sig fungerar bra så är det en del som önskar att solskyddsfaktorn hade varit högre, då det hade gjort produkten lite mer användbar.

  • Fräsch doft
  • Vårdande för huden
  • Anti-age
  • Inte vattenresistent
  • Något dyr
92