0 100 85 1

Test: Björn Axén Cool Silver Shampoo - Vårdande och snabbt verkande

Produkt: Silverschampo Prisklass: Mellan

Björn Axén Cool Silver Shampoo är ett schampo som inte bara rengör och behandlar håret, utan det har även en antistateffekt, som ska förebygga elektriskt hår. Det innehåller dessutom vårdande veteprotein och extrakt från honung, som syftar till att återfukta och rengöra ditt hår och din hårbotten. Schampot ger dessutom UV-skydd.

Tidningen Mama ger det här silverschampot höga betyg, fyra av fem, och berömmer det bland annat för att det ger bra effekt. Deras erfarenhet är att schampot neutraliserar gula toner redan efter en till två tvättar. De menar också på att den färgar mycket och med direkta resultat, samt att den doftar gott.

De flesta är nöjda

Bland kunderna är också de flesta positiva. Schampot får överlag beröm för hur väl det avlägsnar gula nyanser, och även för hur gott det doftar. Det får också pluspoäng för att resultatet är väldigt omedelbart.

Det är dock några som inte är helt nöjda, framförallt på grund av att produkten inte helt och hållet har fungerat som utlovat på deras hår. Det är även vissa som rekommenderar att man använder handskar när man applicerar schampot, då naglarna annars kan anta en lila ton.

  • Snabbt resultat
  • Vårdande
  • UV-skydd
  • Fungerar inte för alla
85