0 100 90 1

Test: Braun FX3030 - Matberedare med plats får både skål och kanna

Produkt: Matberedare Prisklass: Budget Skålkapacitet: 2 liter Effekt: 600 watt Hastigheter: 15 Pulsfunktion: Ja Vikt: 6,3 kg Höjd och bredd: 39x37 cm

Med FX3030 har Braun tagit fasta på nyttan av att kunna göra flera saker med samma maskin. Den har ett så kallad ”side by side”- system, där den utöver en skål på två liter också har plats för en mindre kanna på 0,75 liter. Dessa går tyvärr inte att köra samtidigt, utan kannan och skålen måste köras en i sänder.

Maskinen har hela 15 hastigheter samt en pulsfunktion att välja på. Det medföljer sju olika tillbehör, bland annat olika typer av rivnings- och skivningsskivor, samt en citruspress och en juicepress. FX3030 har så kallad silent technology för att vara så tyst som möjligt i drift.

Uppskattad av kunderna

FX3030 får mycket beröm av köparna. Bland annat uppskattas hur väl den fungerar, samt det faktum att den är väldigt som en multifunktionsmaskin. Den upplevs också av kunderna som enkel att förvara och väldigt hållbar.

Bland de som inte är enbart positiva nämns att maskinen saknar förvaring för alla tillbehör, vilket gör den mindre praktisk. Det är heller inte alla som gillar det faktum att det inte går att ha både skålen och kannan monterade på samma gång.

  • Plats för två skålar
  • Många hastigheter
  • Flera medföljande tillbehör
  • Går inte att köra både skålen och kannan på samma gång
  • Ingen förvaring för tillbehören
90