0 100 85 1

Test: Braun Silk-épil 3 3-420 - En välfungerande epilator med få tillbehör

Produkt: Epilator Prisklass: Budget Antal inställningar: 2 Antal pincetter: 20 Kortaste längd: 0.5 mm Antal tillbehör: 1 Strömförsörjning: Sladd Våtanvändning: Nej Belysning: Ja

Det här en epilator ur Brauns 3-serie med epilatorer som är avskalad, men som ändå erbjuder en del praktisk funktionalitet. Många av funktionerna känns igen från andra modeller i samma serie, den här modellen har dock inte lika många medföljande tillbehör som vissa andra.

Du får exempelvis inte med några extra huvuden till den här epilatorn, men det ingår dock en så kallad bikinitrimmer och även en rengöringsborste. Liksom många andra epilatorer i den här prisklassen drivs den med sladd snarare än uppladdningsbart batteri.

Huvudet är utrustat med 20 pincetter, vilket inte är ovanligt för en budgetepilator. Det finns dock vissa modeller i den här prisklassen som har 40 pincetter på huvudet. Huvudet har också två massagerullar och så kallade SoftTips som hjälper till att lyfta upp hårstråna från huden.

Bedöms vara högljudd

Den här epilatorn får blandade betyg av köparna. Bland pluspunkterna finns att den överlag fungerar väldigt bra utan att luggas och den inbyggda belysningen får också plus i kanten. Längden på sladden bedöms också som god.

Vissa köpare menar dock att epilatorn är tämligen högljudd och avsaknaden av medföljande reseetui uppskattas inte av alla. På vissa hål ges minusbetyg för att resultatet bara står sig i två veckor och för att epilatorn inte är optimal att använda på knän och armbågar.

  • Fungerar bra
  • Inbyggt belysning
  • Färre pincetter än vissa konkurrenter
  • Få medföljande tillbehör
85