0 100 90 1

Test: Braun Silk-épil 3 3270 - Bästa billiga epilator

Bra funktioner för sitt pris

Produkt: Epilator Prisklass: Budget Antal inställningar: 2 Antal pincetter: 20 Kortaste längd: 0.5 mm Antal tillbehör: 2 Strömförsörjning: Sladd Våtanvändning: Nej Belysning: Ja

Brauns Silk-épil 3-serie är Brauns mest grundläggande och lägst prissatta epilatorer. Men trots sitt pris har den en del funktioner och medföljande tillbehör som en del andra konkurrenter i den här prisklassen inte kan stoltsera med.

Den här epilatorn har nämligen inbyggd belysning, vilket inte alls är vanligt för prisklassen, och det medföljer även två extra huvuden: ett huvud som förvandlar epilatorn till en rakapparat samt ett trimmerhuvud. Apparaten i sig går dock inte att använda i våta förhållanden med något av de tre huvudena.

Silk-épil 3270 har 20 pincetter som kan ta strån ner till 0.5 mm, och enligt Braun ska resultatet stå sig upp till fyra veckor. Den har två olika hastighetsinställningar och epilatorhuvudet har två massagerullar som stimulerar och minskar obehag i samband med epilering. Så kallade SoftLift Tips lyfter upp plana hårstrån så att pincetterna kommer åt dem.

Drivs med sladd, dock en lång sådan

Review Loft beskriver den här modellen som ett av de bästa alternativen när det kommer till grundläggande, prisvärda epilatorer. De tycker att den presterar mycket bra och berömmer den för SoftLift-funktionen och hur de två olika hastighetsinställningarna fungerar.

Silk-épil 3270 får också plus i kanten för den inbyggda belysningen och för massagerullarna i epilatorhuvudet. Review Loft beskriver den som liten och lätt och att den ligger bra i handen. Enda minuset de nämner är att den drivs med sladd, även om de beskriver sladdlängden som generös. Den blir också vår testvinnare för den här prisklassen.

  • Inbyggd belysning
  • Bra tillbehör
  • Förhållandevis få pincetter
90

Källor

Review Loft - juli 2018
Recension av sex epilatorer