0 100 96 1

Test: Braun Silk-épil 7 7-561 - Bäst i test.

Utmärkt epilator med många bra tillbehör

Produkt: Epilator Prisklass: Mellan Antal inställningar: 2 Antal pincetter: 40 Kortaste längd: 0.5 mm Antal tillbehör: 5 Batteritid: 40 min Laddtid: 60 min Våtanvändning: Ja Belysning: Ja

Den här epilatorn lägger sig i mitten av Brauns produktlinje, både sett till pris och funktionalitet, men har ändå en del smarta funktioner. Den har så kallad Micro-grip-teknologi för att komma åt även de kortaste stråna, och SoftLift Tips för att kunna komma åt plana hårstrån.

Epilatorhuvudet är flexibelt för att kunna anpassa sig efter kroppens konturer och har två massagerullar för att göra epileringen angenämare. Den går att använda i badkaret eller i duschen då den är helt vattentät, dock går den inte att använda alls om laddsladden sitter i.

Den här epilatorn är också tämligen generöst på tillbehörssidan. Det medföljer fem olika huvuden och tillsatser, bland annat ett rakhuvud och ett trimmerhuvud, samt en rengöringsborste och en förvaringspåse.

Fungerar bra på att ta bort hår på de flesta ställen

Being Hairless har recenserat den här epilatorn och beskriver den som lätt och inte alltför högljudd. De tycker också att det är väldigt praktiskt med det medföljande trimmerhuvudet. Den här epilatorn har medföljande tillsatser för att avlägsna hår i till exempel ansiktet och från underarmarna, vilket Being Hairless tycker fungerar väl.

Vidare anser Being Hairless att den här epilatorn fungerar mycket bra även på fuktigt hår, och de tycker sammantaget att det är en mycket bra epilator. De ger den beröm för de användbara tillbehören och ger den mycket höga betyg.

Allt detta sammantaget gör att vi anser det här vara den bästa mellanklassepilatorn.

  • Många bra tillbehör
  • Vattentät
  • Tystlåten
  • Går inte att använda med sladden ansluten
96