0 100 96 1

Test: Braun Silk-épil 9 SkinSpa SensoSmart 9-980 - Bästa premiumepilator

Flaggskeppsmodell med en uppsjö av tillbehör

Produkt: Epilator Prisklass: Premium Antal inställningar: 2 Antal pincetter: 40 Kortaste längd: 0.5 mm Antal tillbehör: 13 Batteritid: 50 min Laddtid: 120 min Våtanvändning: Ja Belysning: Ja

Silk-épil 9 9-961 hör till Brauns flaggskeppslinje vad gäller epilatorer, och den är utrustad därefter. Den har hela 13 olika tillbehör, till exempel ett rakhuvud, en djuprengöringsborste, en hudkontaktskåpa och en separat trimmer. Dessutom har epilatorhuvudet en så kallad Micro-grip-teknologi för att kunna komma åt även de kortaste stråna.

Utöver detta har den också inbyggd belysning, två hastighetsinställningar och ett flexibelt huvud. Givetvis är den också vattentät och lämpad för användande i badkar och dusch. Huvudet har dessutom två inbyggda massagerullar.

En favorit bland kunderna

Kundrecensionerna på den här epilatorn på Amazon är överlag mycket positiva. Bland annat upplever kunderna att den tar även de kortaste hårstråna och ger ett bra resultat, även om det inte är helt smärtfritt. Den stora mängden tillbehör får också plus i kanten, dock anser vissa att det är svårt att veta vilket tillbehör som passar bäst för vad.

Braun menar att resultatet ska stå sig i upp till fyra veckor, men många köpare menar på att det aldrig håller så länge, utan att två till tre veckor är desto vanligare. Och även om de flesta är nöjda med resultatet så menar vissa att det krävs flera drag för att alla hårstrån ska tas.

  • Massor av tillbehör
  • Våtanvändning
  • Bra resultat
  • Vissa kunder upplever att resultatet inte står sig så länge som de önskar
  • Det kan krävas flera drag för att ta alla hårstrån
96