Test: Cera CeraCurly - Gott om urval på temperatur

Produkt: Locktång Typ: Locktång Automatisk avstängning: Ja, 60 min Sladdlängd: 300 cm Maxtemperatur: 200 grader Ställbar temperatur: Ja, i trettio steg Uppvärmningstid: 60 sekunder

CeraCurly från Cera är stilrent designad helt i svart, och beroende på din hårtyp och hur du vill styla ditt hår finns det fyra olika storlekar att välja mellan. De två tunnare ligger på 19 millimeter och 16 millimeter, medan de större är 25 millimeter respektive 38 millimeter i diameter.

CeraCurly har hela trettio olika temperaturinställningar mellan 120 och 200 grader, och man ställer in detta genom att vrida på en liten ratt. Uppvärmningen är klar på en minut. Sladden är generöst lång på hela tre meter.

De som har köpt den här locktången är mycket nöjda med hur den presterar, och den framhålls bland annat som enkel att hantera. Vissa kallar den även ett bra alternativ om man vill ha en billig locktång som man bara ska använda då och då. Den får också plus för den långa sladden. Det kan dock ta lite tid att lära sig hur locktången fungerar.

  • Många temperaturinställningar
  • Lång sladd
  • Vissa har upplevt att det tar ett tag att lära sig hantera den
90

Bästa pris hos: