0 100 85 1

Test: Comfee MPPH-08CRN7 - En bra luftkonditionering för kontoret

Kategori: Portabel AC mellanklass Lokalyta: 28 m² Fläkthastigheter: 2 Fjärrkontroll: Ja Max ljudnivå: 62 dB Köldmedium: R290 Vattentank: Nej Luftfuktning: Nej Luftavfuktning: Ja Luftrening: Nej Storlek (Höjd): 70.3 Storlek (Bredd): 35.5 Storlek (Djup): 34.5

Comfee MPPH-08CRN7 kan vara en perfekt luftkonditioneringsenhet om du behöver kyla ner en mindre lägenhet eller ett inte alltför stort kontorsutrymme. Den har en driftstemperatur som är ställbar mellan 17 och 35 grader och den kan även avfukta luften om det skulle behövas.

Precis som med många andra moderna, portabla luftkonditioneringar får du sådana funktioner såsom ställbar fläkthastighet och inbyggda hjul. Den här modellen har energiklass A, vilket är i linje med de flesta modeller på marknaden idag. Ljudnivån är högre än hos vissa konkurrenter, 62 dB, vilket dock inte är högre än normal samtalsnivå.

Upplevs som högljudd av vissa
Bland de som har köpt den här luftkonditioneringen är de flesta nöjda. Den beskrivs som lättanvänd och fullt tillräcklig för mindre utrymmen. Fjärrkontrollen får också plus i kanten, och flera köpare menar att du får mycket för pengarna.

Däremot är alla inte helt överens om huruvida enheten är högljudd eller ej. Vissa menar att det är fullt överkomligt, medan andra tycker att den är väldigt högljudd. Det medföljande fönsterkitet får viss kritik, då den bara fungerar för vissa typer av fönster och ibland kräver vissa speciallösningar.

  • Kyler bra
  • fjärrkontroll
  • luftavfuktning
  • Kan upplevas som högljudd
  • fönsterkitet kan vara krångligt att montera
85