Test: Coola Mineral Face Cucumber Matte Finish Moisturizer - Innehåller flera naturliga ingredienser

Produkt: Solkräm Solskyddsfaktor: 30 Volym: 50 ml Förpackningstyp: Tub Återfuktande: Ja UV-skydd: UVA och UVB Hudtyp: Fet, kombinerad, normal Anti-age: Ja Vattenresistent: Ja

Den här produkten innehåller antioxidanter och har anti-age-egenskaper. Den passar en rad olika hudtyper och verkar återfuktande, samt skyddar mot både UVA- och UVB-strålning. Den är väl lämpad för en tur till stranden då den är vattenresistent.

Vidare innehåller den här produkten en rad olika naturliga ingredienser. Nyponfröolja tillför vitamin C, återfuktar huden och vårdar känslig hud. Planktonextrakt avlägsnar orenheter och sheasmör tillför omega 6 och omega 9 och gör huden mjuk och len.

Går in i huden bra

Köparna ger överlag höga betyg till den här produkten. Den får bland annat beröm för att den har en fin textur, ger en fin yta på huden och för att den doftar bra. Framförallt finishen på produkten får plus i kanten från många, då den går in i huden snabbt och ger huden en fin, matt yta.

Däremot så är det en del som upplever att produkten efter en tid skiktar sig i flaskan, vilket vissa menar kan avhjälpas genom att skaka flaskan innan applicering. Andra tycker dock inte att detta hjälper. Det rapporteras också att krämen inte ser så bra ut på mörkare hy, och en del kunder har fått allergiska besvär efter applicering.

  • Går in bra i huden
  • Passar flera hudtyper
  • Vattenresistent
  • Inte optimal för mörkare hy
  • Vissa köpare har fått allergiska besvär
  • Dyr
94

Bästa pris hos: