0 100 93 1

Test: Dermalogica Solar Defense Booster - Naturliga ingredienser vårdar huden

Produkt: Solkräm Solskyddsfaktor: 50 Volym: 50 ml Förpackningstyp: Pipett Återfuktande: Ja UV-skydd: UVA och UVB Hudtyp: Alla Anti-age: Ja Vattenresistent: Ja

Den här produkten innehåller växtextrakt, grönt te, druvkärneolja samt vitamin A, C och E, vilket motverkar tidiga ålderstecken och ger huden lyster. Den är lämplig för alla hudtyper och appliceras med en pipett. Den har fullgott skydd mot både UVA- och UVB-strålning.

Solar Defense Booster innehåller så kallade oleosomer, vilket är naturligt förekommande kapslar som fungerar som mjukgörande ingredienser. De hjälper till att boosta de aktiva ingredienserna och ger ett naturligt solskydd, vilket gör produkten mer hudvårdande samtidigt som den ger högt UV-skydd.

Kan läcka under flygresor

De genomsnittliga kundbetygen på den här produkten är mycket höga. Köparna berömmer den bland annat för att den ger ett effektivt skydd och är lättsam att smörja in utan att den blir kladdig. Den får också plus i kanten för sitt goda UV-skydd och för att den inte täpper igen porerna.

På minussidan så är det några som anmärker på att den är dyr, då det är en liten flaska man får. Det är också ett antal kunder som har märkt att flaskan läcker något vid korken i samband med flygresor, trots att korken ska ha varit påskruvad ordentligt.

  • Bra UV-skydd
  • Lätt att smörja in
  • Fungerar på alla hudtyper
  • Något dyr
  • Vissa upplever läckage under flygresor
93

Bra pris hos: