0 100 90 1

Test: Dyson Pure Cool Me Personal - Dyr designprodukt

Produkt: Fläktar Kategori: Bordsfläkt Antal hastigheter: 10 Watt: Ingen uppgift Kabellängd: 180 cm Oscillering: Ja Ljudnivå: 59 dB Fjärrkontroll: Ja

I likhet med många andra produkter från Dyson så är Pure Cool Me Personal en väldigt stilig produkt. Luftflödet justeras enkelt med lätt handpåläggning upptill och du kan växla mellan de tio hastigheterna med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Fjärrkontrollen kan för övrigt förvaras på framsidan av enheten med hjälp av magneter.

Utöver fläkt så kan den här fläkten rena luften, enligt Dyson tar den bort 99,95% av alla orenheter i luften med hjälp av aktivt kol och HEPA-filter. Fläkten kan oscillera 70 grader och det finns ett tystare nattläge som med hjälp av timer kan köras i allt från 15 minuter upp till nio timmar.

Mycket bra på luftrening

Trusted Reviews ger den här fläkten mycket beröm, bland annat för den väldigt exakta luftströmmen och för hur enkel den är att hantera. Aftonbladet ger också plus för hur bra den fläktar, och även för hur effektivt den rengör luften och den låga ljudnivån.

Det som det anmärks på i testet hos Trusted Reviews är att det är väldigt ont om kontroller på själva huvudenheten, vilket gör användaren väldigt beroende av fjärrkontrollen. Testaren saknar också ett automatiskt driftläge. Aftonbladet testaren den som en luftkonditionering och ger den minus för att den inte fungerar som en sådan.

  • Effektiv fläkt
  • Luftrening
  • Fjärrkontroll
  • Dyr
  • Inga kontroller på huvudenheten
90