Test: Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo - Bästa budgetsilverschampo

Snabbverkade och vårdande för håret

Produkt: Silverschampo Prisklass: Budget

Utöver att råda bot på gula pigment så verkar det här schampot vårdande för håret, och innehåller också guarana som återfuktar håret. Det ger också ett skydd mot värme och UV-strålning, och det kan reparera skador som orsakats av plattänger och hårtorkar.

The Independent har bara bra saker att säga om det här schampot. De var väldigt nöjda med hur rent och fräscht håret kändes efteråt. De kunde se att schampot avhjälpte gula toner, utan att för den delen få håret att se alltför vitt ut.

En bloggare på Veckorevyn var även hon mycket nöjd med resultatet som det här schampot ger. Hon hade använt schampot vid två olika tillfällen, först i fem minuter, och sedan i två minuter, och kunde se att alla gula toner i hennes hår var borta.

Ger snabbt resultat

Snittbetyget på Nordic Feel är mycket högt, 4,5 av 5 baserat på hela 191 recensioner. Precis som ovan nämnda testare så berättar flera köpare om hur de har sett resultat redan efter första eller andra tvätten. Flera kunder berättar också att håret blir väldigt mjukt och följsamt.

De som har något negativt att säga upplever att det här schampot färgar av sig, till exempel på händerna, och att håret kan få en något lilaaktig ton om schampot får sitta i för länge. Vissa har också upplevt att hår och hårbotten har blivit något torra.

  • Snabb effekt
  • Ger bra finish på håret
  • Kan färga av sig
91

Bästa pris hos: