0 100 88 1

Test: ghd Curve Classic Curl Tong - Bara en valbar temperatur, men snabb uppvärmning

Produkt: Locktång Typ: Locktång Automatisk avstängning: Ja, 30 min Sladdlängd: Ingen uppgift Maxtemperatur: 185 grader Ställbar temperatur: Nej Uppvärmningstid: 25 sekunder Deltotal: 90 Helhetsintryck: 85

Denna locktång från ghd är utrustad med en fjädrande klämma som håller ditt hår på plats medan du lockar. För att undvika olyckor har tången en så kallad kall topp och ett inbyggt stativ. Den är också utrustad med universalspänning och en roterande sladd. 

Den har tyvärr inte flera alternativ när det gäller temperaturen, utan tången håller alltid 185 grader, vilket ghd menar är den optimala temperaturen för hårstyling. Den piper när temperaturen är uppnådd, vilket för övrigt bara tar 25 sekunder, och stänger sedan automatiskt av sig efter 30 minuter. 

Bra testbetyg

Good Housekeeping har testat den här locktången och ger den mycket bra betyg. Testpanelen upplever att tången är väldigt enkel att använda och att den ger ett mycket bra resultat på förhållandevis kort tid. 

Testarna har väldigt få saker att anmärka på när det gäller den här locktången, det enda är att vissa i testpanelen upplever att sladden lätt trasslar ihop sig. 

  • Snabb uppvärmning
  • Lätt att använda
  • Bra resultat
  • Ingen ställbar temperatur
88

Källor

Good Housekeeping - juni 2016
Experttest av ghd Curve Classic Curl Tong