Test: ghd V Gold Classic - Bästa premiumplattång.

Nya generationen testvinnare

Produkt: Plattång Prisklass: Premium Uppvärmningstid: 15 sek Automatisk avstängning: 30 min Maxtemperatur: 185 grader Sladdlängd: 260 cm Vikt: 245 g Roterande sladdfäste: Ja

Det här är efterföljaren till populära och högt betygsatta ghd Original Styler, även känd som ghd IV. I likhet med sin föregångare är det en plattång som gör jobbet bra.

Liksom andra produkter ur ghd:s Gold-kollektion är den svart med guldfärgade plattor. Just plattorna är så kallade rörliga plattor med så kallad dual-zone-teknologi, med två värmezoner för en jämnare värme. Liksom andra ghd-plattänger håller den temperaturen 185 grader, och den justerar värmen fem gånger per sekund för att se till att temperaturen är den rätta.

Snabb att värma upp sig

Uppvärmningen är för övrigt en snabb historia, tången värms upp på endast 15 sekunder, och den piper för att meddela när den är klar. Sladdlängden är 2,6 meter lång, en inte ovanlig längd för ghd, och det bör vara mer än tillräckligt för de flestas behov. Tången stänger av sig själv efter en halvtimme utan användning.

Hercampus.com har testat V Gold Classic och är mycket nöjda med resultatet. De upplevde plattången som väldigt lätt att använda och att resultatet blev mycket bra. Lockning gick mindre bra, något som de spekulerar i hade kunnat avhjälpas om det gick att ställa in en högre temperatur.

Kundnöjdheten är generellt mycket hög, bland annat lyfter köparna fram hur snabbt den värmer upp sig och hur bra slutresultatet blir. Den här plattången blir också vår testvinnare i den är prisklassen.

  • Snygg design
  • Snabb uppvärmning
  • Bra resultat
  • Bara en värmeinställning
90