Test: GK Hair Silver Bombshell Shampoo - Med naturliga produkter för att vårda ditt hår

Produkt: Silverschampo Prisklass: Premium

Det här silverschampot innehåller en rad naturliga ingredienser, som syftar till att återfukta och vårda ditt hår. Det innehåller bland annat vitamin B, som reparerar skadat hår. Det innehåller också naturliga extrakt från frön, växter och sädesslag som alla har olika vårdande egenskaper för ditt hår.

På Elle beskrivs det här schampot som en produkt som, till skillnad från många andra torrschampon, inte torkar ut håret. Testaren menar att hon kan se resultat både på sina slingor och på hennes ofärgade hår. Hon tycker också att utväxten blir mindre märkbar och att håret får väldigt fin lyster.

Fungerar bra, men kan färga av sig

Kundrecensionerna är överlag positiva. En kund berättar att hon har mörkt hår med ljusa slingor, vilka har en stark tendens till gula toner, och att den här produkten fungerar utmärkt för henne. Det enda negativa hon kan säga är att det kan uppstå lila fläckar i hårbotten, men att detta lätt tvättas bort.

I en annan recension berättar en kund att det fungerar bra även för henne, men att resultatet kanske inte är så långvarigt som man hade kunnat önska. Hon upplever även att det sliter på håret något.

  • Vårdande
  • Bra resultat
  • Kan färga av sig
  • Kan slita på håret
86